Onverdiende nederlaag voor IJsselmeervogels

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - IJsselmeervogels heeft in de zaterdagtopklasse de vijfde thuisnederlaag van dit seizoen geleden. Rijnsburgse Boys won op de Westmaat onverdiend met 0-3.
IJsselmeervogels had het betere van het spel en de Rijnsburgse bezoekers kwamen weinig voor het doel van de formatie uit Bunschoten-Spakenburg.
Hoewel de gasten weinig tot niets hadden in te brengen, was het toch de Rijnsburgse ploeg die in de 80ste minuut de score opende door Cas Knoester. Jeffrey Koemans tekende niet veel later voor de 2-0. In de blessuretijd van de tweede helft kreeg Rijnsburgse Boys een penalty toegewezen en die werd door Raily Ignacio benut.
Door de nederlaag blijft IJsselmeervogels steken op de negende plek van de ranglijst.