Dalto pakt bonuspunten in Korfbal League

DRIEBERGEN RIJSENBURG - De korfballers van Dalto hebben de voorlaatste plaats in de Korfbal League overgedaan aan OVVO. De Driebergenaren zorgden voor een verrassing door in Amsterdam van Blauw Wit te winnen. De nummer zes werd met 22-27 verslagen. Jelle Steenbeek scoorde zes keer.
OVVO was thuis in Maarssen kansloos tegen PKC. Het werd 22-35. Tot aan de rust leek de thuisploeg er een wedstrijd van te maken (13-14). Ondank 9 treffers van Martijn Roos - hij was de topscorer - werd OVVO in de tweede helft weggespeeld.
Dalto heeft nu 10 punten en dat is goed voor de achtste plaats. OVVO staat een plaats lager met 8 punten. KVS is de rode lantaarndrager. De ploeg uit Scheveningen heeft nog geen punten.