Spakenburg loopt drie punten in op koploper

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg heeft goede zaken gedaan in de strijd om de titel in de topklasse. Zelf wonnen de Blauwen de uitwedstrijd tegen Scheveningen met 3-2. Koploper Kozakken Boys ging op eigen veld met 3-0 onderuit tegen Rijnsburgse Boys. Het verschil tussen beide ploegen is daardoor teruggebracht tot drie punten.
De overwinning van Spakenburg kwam met veel moeite tot stand. Tot 20 minuten voor tijd keek de ploeg van Jochem Twisker tegen een 2-1 achterstand aan. Na de gelijkmaker van Nick Tol duurde tot het ver in de blessuretijd voor invaller Jeremy de Graaf de 3-2 maakte.
Spakenburg kwam vroeg op voorsprong door Niels Buijtenhuis. Nadat eerder een doelpunt van Scheveningen wegens buitenspel werd afgekeurd, kwam de thuisploeg toch op 1-1 door Leroy Resodihardjo. Na rust pegelde Marcel Pronk de tweede Scheveningse treffer in de kruising. Op 2-2 werden ook nog twee Spakenburg-treffers, van Ismo Vorstermans en Kees Tol, afgekeurd.

Jochem Twisker in gesprek met Bob van der Tak.
Jeremy de Graaf in gesprek met Bob van der Tak.