VVA'71 en Montfoort spelen beide doelpuntloos gelijk

PROVINCIE UTRECHT - VVA'71 heeft het uitduel tegen Bennekom gelijkgespeeld. Beide teams kwamen niet tot scoren: 0-0. VVA'71 zat het hele duel niet in de wedstrijd waardoor de ploeg moeite had met het creëren van kansen. Doelman Jaimy Schaap hield de ploeg van Johan de Man meerdere keren in de wedstrijd door enkele goede reddingen.
De Achterbergers hebben 26 punten uit zestien competitieduels en staan derde in de hoofdklasse A.
Ook Montfoort kwam niet tot scoren. De ploeg, die wordt getraind door Alain Hijman, deelde de punten met Jodan Boys door een 0-0 gelijkspel. Jodan Boys had in de eerste helft het betere van het spel en kreeg enkele kansen, maar doelman Dennis Vinken lag meerdere keren in de weg. Montfoort herpakte zich na rust, maar kreeg de bal niet in het doel. The Orange Machine begeeft zich in de gevarenzone en kan alle punten goed gebruiken, maar moest tegen Jodan Boys genoegen nemen met een puntendeling.
Montfoort heeft twaalf punten uit veertien wedstrijden en staat voorlaatste.
FC Breukelen kwam in de uitwedstrijd tegen DFS niet verder dan een gelijkspel. Beide teams scoorden vier keer. FC Breukelen bezet de negende plek in de hoofdklasse A met zeventien punten uit veertien duels.

Corné Hendriks zag Montfoort-Jodan Boys.
Arnold Schenk was bij Bennekom-VVA'71.
Montfoort-trainer Alain Hijman in gesprek met Corné Hendriks.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.