Veel prijzen bij NK Masters

PROVINCIE UTRECHT - Op het NK Indoor Masters atletiek zijn zeven deelnemers uit de Provincie Utrecht in de prijzen gevallen.
Cees Stolwijk van Altis uit Amersfoort is de snelste op de 1500 meter bij de mannen van 60 tot 75 jaar. Ook Marcel Scholten van atletiekvereniging Altis is kampioen geworden op de 400 meter in de leeftijdsklasse vanaf 55 jaar. Bij het hordenlopen is Lars Janssen van het Utrechtse Phoenix kampioen geworden op de 60 meter bij de mannen in de leeftijdscategorie vanaf 40 jaar.
Op de 60 meter voor vrouwen is Pascale Schure van Phoenix uit Utrecht tweede geworden. Zij deed mee in de leeftijdscategorie 35 tot 40 jaar. Juul Acton van U-Track uit Utrecht was de één na snelste bij de mannen op de 60 meter in de leeftijdscategorie 60 tot 70 jaar.
Jannet Vermeulen-Stulen van het Utrechtse Phoenix liep bij de vrouwen de tweede tijd op de 400 meter in de leeftijdscategorie 50 tot 70 jaar. Peter Blom van de Soester atletiekvereniging AV Pijnenburg pakte zilver bij het hordenlopen op de 60 meter in de leeftijdscategorie 70 to 75+.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.