Sébastien Haller schiet Utrecht langs Dordrecht

UTRECHT - FC Utrecht heeft de eerste zege in de tweede seizoenshelft te pakken. In De Galgenwaard werd FC Dordrecht in een amusante wedstrijd met 6-1 verslagen. De gevierde man was Sébastien Haller met vier treffers. Utrecht klimt van de dertiende plaats naar de twaalfde plek.
Na een nerveus begin maakte Sébastien Haller in de zestiende minuut zijn eerste competitiedoelpunt voor FC Utrecht. In de 39e minuut kwam Timo Letschert op en hij zette Haller voor doelman Kurto en die schoot beheerst in de hoek. Direct daarna kon de vrijstaande Hardeveld de derde maken, maar zijn inzet was niet goed genoeg.
Meteen na de pauze kreeg Utrecht een strafschop en die werd simpel benut door Sébastien Haller. Na een uur moest Willem Janssen vertrekken na zijn tweede gele kaart. Dordrecht rook bloed en kwam snel op 3-1 via Josimar Lima. In de 77e minuut moest ook Dordrecht met tien man verder na de tweede gele kaart van diezelfde Lima. Haller benutte direct het veldevenwicht en schoot zijn vierde treffer prachtig binnen. Beide vleugelverdedigers, Chris Kum en Jeff Hardeveld, kwamen mee naar voren en zorgden voor een ruime uitslag. Peersman van Dordrecht pakte een directe rode kaart na een pittige tackle.

Sébastien Haller in gesprek met René van den Berg.
Edouard Duplan in gesprek met René van den Berg.
Willem Janssen in gesprek met René van den Berg.
Robby Alflen in gesprek met René van den Berg.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.