Ongeluk Snijders legt deken over Spakenburg-Sparta Nijkerk

BUNSCHOTEN SPAKENBURG - Het ongeluk van Joey Snijders legt ook een deken over de topklassestreekderby Spakenburg - Sparta Nijkerk, van zaterdag. "Ook wij zijn zwaar aangeslagen", zegt Spakenburg-trainer Jochem Twisker. "Dat geldt voor de hele topklasse denk ik, maar zeker voor deze regio."
"Het voelt vreemd om je op voetbal te moeten richten, het zal absoluut gevolgen hebben voor de sfeer", zegt Twisker, die met name spits Maurice van der Wilt (zie foto) noemt. "Maurice heeft bij GVVV met Joey samengespeeld. Bij hem hakt het er helemaal in."
Van der Wilt is voor het duel tegen Sparta Nijkerk overigens een twijfelgeval. Hij heeft rugproblemen. Niels Buijtenhuis (lies) speelt zeker niet, net als de al langer afwezigen Dominique Scholten en Marc de Loor. Peter de Lange is terug van een schorsing.
Spakenburg won eerder dit seizoen in Nijkerk met 3-0 van Sparta, dat alle vier de zeges dit seizoen in uitwedstrijden boekte. De Blauwen moeten winnen om in het spoor te blijven van Kozakken Boys, Sparta heeft de punten nodig in de strijd tegen degradatie.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.