Breukelen verslaat NSC, VVA'71 verspeelt punten

PROVINCIE UTRECHT - In de hoofdklasse A heeft FC Breukelen belangrijke punten gepakt. Op eigen veld werd NSC met 2-1 verslagen. Voor Breukelen scoorden Mitchell van Friderici en Marc van Rees. In de tweede helft bracht NSC de spanning terug in de wedstrijd door de aansluitingstreffer te maken, maar FC Breukelen liet de ploeg niet dichterbij komen. Breukelen heeft na zestien duels 20 punten.
VVA'71 verspeelde in de titelrace dure punten tegen Huizen. De ploeg uit Achterberg speelde met 1-1 gelijk. Na achttien wedstrijden heeft de ploeg van trainer Johan de Man 30 punten, maar het gat met koploper ODIN'59 is vijf punten.
DOVO hielp VVA'71 door gelijk te spelen tegen nummer drie SteDoCo. Beide ploegen kwamen niet tot scoren. De Veenendalers staan vijfde in de hoofdklasse A met 23 punten uit achttien wedstrijden.
Hekkensluiter Montfoort kon niet stunten tegen ODIN'59. De ploeg kwam op een 1-0 voorsprong en had mogelijkheden om de 2-0 te maken, maar verloor uiteindelijk met 1-2. Montfoort heeft vijftien wedstrijden gespeeld en daarin twaalf punten gepakt.

FC Breukelen-trainer Cor ten Bosch praat na met verslaggever Corné Hendriks

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.