IJsselmeervogels verliest van tiental in Barendrecht

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - IJsselmeervogels heeft in Barendrecht verloren. Het werd 3-1 voor de thuisploeg. IJsselmeervogels speelde een half uur met een man meer na een rode kaart bij Barendrecht.
IJsselmeervogels kwam al na drie minuten op voorsprong door Thomas Verheydt. Het werd na ruim een kwartier gelijk via Donny Navajas Sanchez. Na de pauze liep Barendrecht uit naar 2-1 door Melvin Winterberg.
De doelpuntenmaker mocht een paar minuten later met een directe rode kaart vertrekken. Het slachtoffer van zijn harde tackle, Tony Tol, moest meteen worden vervangen. IJsselmeervogels profiteerde niet van het overtal. Barendrecht maakte uit een corner de derde treffer via Jeffrey Aarts.
IJsselmeervogels heeft uit 22 duels 28 punten verzameld.