Elinkwijk grijpt laatste strohalm

PROVINCIE UTRECHT - Met een 4-0 zege op SO Soest heeft Elinkwijk de laatste strohalm gegrepen in de strijd tegen degradatie uit de 1e klasse A van het zondagvoetbal. De Utrechtse hekkensluiter heeft door die zege de aansluiting met de andere staartploegen hervonden, en kan komende zondag, in de inhaalwedstrijd tegen Woerden, de rechtstreekse degradatieplaatsen zelfs verlaten. SO Soest komt door de nederlaag tegen Elinkwijk op een p/d plek, drie punten boven Elinkwijk, maar met een wedstrijd meer gespeeld.
De Meern blijft koploper in de 1e klasse. Na de 2-1 zege bij Foresters blijft de voorsprong op nummer twee Alphense Boys tien punten. VVIJ en SV Nieuw Utrecht handhaven zich in de middenmoot. VVIJ speelde met 3-3 gelijk tegen Purmersteijn, Nieuw Utrecht verloor met 3-2 van DEM. Woerden verloor op eigen veld met 2-1 van SJC, en is nog niet veilig.
In de 1e klasse E handhaaft Hoogland zich op de tweede plaats. De ploeg van Peter Visee won met 2-1 van Heino, en heeft zes punten achterstand op koploper Alverna, dat bovendien nog een inhaalwedstrijd te goed heeft.
Voor het complete amateuroverzicht: www.rtvutrecht.nl/uitslagen

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.