Van Meegdenburg: "Ik doe dit voor Joey"

VEENENDAAL - Dennis van Meegdenburg is teruggekeerd bij GVVV voor Joey Snijders. Dat zei de bijna 41-jarige aanvaller na het 2-2 gelijkspel van GVVV tegen IJselmeervogels. Van Meegdenburg, die afgelopen zomer was gestopt, kwam na 20 minuten als invaller in het veld. "Trainer Erik Assink vroeg mij donderdag of ik na wilde denken over een rentree", aldus Van Meegdenburg. "Ik hoefde niet lang na te denken. Als er iemand van de ploeg ligt te vechten voor zijn leven, doe je het voor hem en voor het team."
De aanvaller, bij GVVV liefkozend 'Opa' genoemd, refereert daarmee aan aanvaller Joey Snijders, die na een auto-ongeluk van ruim drie weken geleden nog altijd in coma ligt.
Van Meegdenburg maakt de rest van het seizoen deel uit van de selectie van GVVV. Hij trainde nog steeds één keer per week mee met de A-selectie en maakte als speler van het derde elftal van GVVV dit seizoen al 17 doelpunten. Tegen IJsselmeervogels had hij er ook twee kunnen maken. "Dat lukte jammer genoeg niet, maar ik was wel blij met mijn twee assists." Uit die assists scoorden Wilco den Hartog (1-0) en Tom Oostinjen (2-1). Vlak voor tijd maakte Thomas Verheydt namens IJselmeervogels de 2-2.

Dennis van Meegdenburg, na afloop van GVVV-IJsselmeervogels

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.