Spakenburg doet weer mee in de titelstrijd

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg heeft in de strijd om het kampioenschap in de topklasse goede zaken gedaan. De topper tussen de Spakenburgse nummer drie en koploper Kozakken Boys werd door Spakenburg gewonnen. Het verschil op de ranglijst is nu geslonken naar drie punten en Spakenburg is naar plek twee geklommen.
Kees Tol, die in heel 2015 nog niet had gescoord, maakte in de 57e minuut zijn 21e competitietreffer voor de Blauwen. Plots was Spakenburg los en kwam op het 2-0 door een eigen doelpunt van Stanley Husen. Hij kopte terug op de doelman, maar die stond niet in zijn doel en zo viel de bal in het eigen net.
De spanning was voelbaar toen Kozakken Boys ging drukken. Het was Salim Amerzgiou die aan alle onzekerheid een einde maakte en de 3-0 binnen kopte. De bezoekers uit Werkendam kregen daarna nog veel kansen op de 3-1, zo werd de paal nog geraakt. Berry Powel uit Amersfoort maakte in de slotfase de 3-1 uit een strafschop. Maandagavond is de spits van Kozakken Boys te gast bij Namen en Rugnummers.

Spakenburg-speler Adil Mahdadi In gesprek met verslaggever Arnold Schenk
Spakenburg-speler Kees Tol in gesprek met verslaggever Arnold Schenk
Samenvatting Spakenburg - Kozakken Boys

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.