FC Utrecht verliest opnieuw van Cambuur

UTRECHT - FC Utrecht heeft in de eredivisie opnieuw verloren van Cambuur Leeuwarden. Na de 1-3 thuisnederlaag in Utrecht was Cambuur in Leeuwarden ook met 3-1 te sterk. Utrecht stond voorafgaand aan het duel op een punt achterstand op Cambuur en was bij winst een plek gestegen.
Na achttien minuten kwam de thuisploeg uit Friesland op voorsprong. Chris Kum maakte een overtreding in het strafschopgebied en Erik Bakker benutte de penalty. FC Utrecht kwam na 25 minuten plots op gelijke hoogte, na een inschattingsfout bij Andriu?kevicius kon Edouard Duplan de gelijkmaker binnen schieten.
Lang genoot Utrecht niet van de gelijke stand, een dikke minuut later maakte Sander van de Streek de 2-1 voor Cambuur Leeuwarden. Hij kon vrij inschieten vanaf de rand van het strafschopgebied.
In de tweede helft zocht Utrecht naar de gelijkmaker. Cambuur wachtte af en zag invaller Van der Maarel nog een bal van de lijn halen. In de slotfase zette de ploeg van trainer Alflen nog een keer aan en kreeg Ayoub een schotkans na knap werk van Janssen. Cambuur maakte in de blessuretijd via Mikhail Rosheuvel de 3-1.

Aanvoerder Willem Janssen
Invaller Mark van der Maarel
Trainer Robby Alflen
De wedstijd in 42 seconden

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.