RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

DOVO wint, VVA'71 verspeelt punten

1/2
PROVINCIE UTRECHT -

DOVO heeft de eerste thuisoverwinning van 2015 geboekt in de hoofdklasse A. De ploeg uit Veenendaal won met 4-0 van Bennekom. Serhat Koš was de uitblinker bij DOVO. Hij maakte twee doelpunten. Rik van der Eerden en invaller Jan Struijk zorgen voor de 4-0 eindstand.

VVA'71 heeft in het uitduel tegen DFS verzuimd om drie punten in te lopen op koploper ODIN'59. ODIN'59 ging met 0-3 onderuit tegen NSC. VVA'71 kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel. De Achterberges zakken twee plekken op de ranglijst omdat SteDoCo en Achilles Veen wel wonnen.
SteDoCo versloeg Montfoort met 2-4.

FC Breukelen boekte een belangrijke 1-0 zege op SDC Putten. Breukelen staat net boven de streep die aan het einde van het seizoen veroordeelt tot het spelen van promotie/degradatie-duels. Het gat met DFS, dat net onder de streep staat, is opgelopen tot drie punten.

Montfoort is hekkensluiter van de hoofdklasse A, VVA'71 is de nummer 4 met een achterstand van 4 punten op de koploper. DOVO is gestegen naar de zevende plek van de ranglijst.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -