Wereldsterren voetballen in Galgenwaard

Links naar rechts: Clarence Seedorf, Frans van Seumeren, Hans van Breukelen, Prins Pieter-Christiaan van Oranje
Links naar rechts: Clarence Seedorf, Frans van Seumeren, Hans van Breukelen, Prins Pieter-Christiaan van Oranje © Laureus Nederland
UTRECHT - Stadion Galgenwaard is op 2 mei het toneel van een wedstrijd vol wereldsterren. Voetballers die voor Oranje hebben gespeeld gaan het dan opnemen tegen Real Madrid Legends. De opbrengst gaan naar goede doelen in de regio Utrecht. Ook krijgt Laureus Nederland geld.
Namens Nederland spelen onder meer Clarence Seedorf, Edwin van der Sar, Adri van Tiggelen en Pierre van Hooijdonk.
"FC Utrecht neemt zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid door projecten te starten en activiteiten te organiseren onder de naam FC Utrecht Maatschappelijk, maar ook door initiatieven als de Laureus Charity Match te ondersteunen", zegt Frans van Seumeren, grootaandeelhouder van FC Utrecht.
Laureus Nederland zet zich in om maatschappelijke problemen aan te pakken via sport. In driejarige projecten richt de stichting zich op jongeren met een handicap, jongeren in achterstandswijken, meisjes en integratie. Op dit moment steunt de stichting, met Prins Pieter-Christiaan als voorzitter, projecten in Almere, Amsterdam en Gouda. Daar komt Utrecht binnenkort dus bij.
De Laureus Charity Match begint op zaterdag 2 mei om 18.00 uur. Kaarten zijn vanaf nu te koop bij Laureus.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.