VVA'71 verslaat ODIN'59 in titelstrijd

PROVINCIE UTRECHT - VVA'71 heeft de topper in de hoofdklasse A gewonnen van ODIN'59. In Achterberg werd het 3-0 voor de ploeg van trainer Johan de Man. VVA'71 scoorde vroeg in de wedstrijd twee keer snel achter elkaar. De doelpuntenmakers waren Khalid Marhouh en Denny van Loen. Na rust bracht Luud Eijkemans de 3-0 op het scorebord. Door de overwinning blijft VVA'71 in de titelrace en staat op de derde plek. SteDoCO is de koploper en heeft 3 punten meer dan de Achterbergers.
Ook DOVO boekte een ruime overwinning. Het team dat door Hans Kraay Jr. wordt getraind won in en tegen Putten met 4-0. Serhat Koç en Rik van der Eerden scoorden beide twee keer. DOVO staat vijfde met 29 punten uit 21 duels.
Bennekom en FC Breukelen speelden gelijk: 1-1. Deen van Embricqs zette Breukelen in de tweede helft op voorsprong. Bennekom bracht de stand weer gelijk vanaf de penaltystip. FC Breukelen staat net boven de streep van de promotie- degradatiewedstrijden. Het gat met de gevarenzone is slechts 1 punt.
Montfoort leed de elfde nederlaag van het seizoen. De dit seizoen geplaagde ploeg ging met 3-1 onderuit tegen Volendam dat zich ook in de kelder van de hoofdklasse A begeeft. Montfoort staat laatste en het gat met de nummer 13 is 8 punten.