Van den Ham: "Ook ik ben in het ongewisse"

UTRECHT - Senior coach Harry van den Ham weet nog niet hoe zijn toekomst er bij FC Utrecht uit gaat zien, nu hoofdtrainer Robby Alflen en technisch adviseur Co Adriaanse hebben aangegeven de club na dit seizoen te verlaten. De Utrechter heeft een contract dat nog een seizoen doorloopt, maar kent de wetten van de voetballerij. Zo liet hij weten in een gesprek met RTV Utrecht. "Ik weet dat er hoofdtrainers zijn die liever hun eigen begeleidingsteam meenemen."
Van den Ham zegt in het ongewisse te zijn: "Ik weet dat er gesprekken zijn met één of twee trainers, maar ben verder niet geïnformeerd. Dat vind ik jammer. Ik zou goed advies kunnen geven." Ook laat hij doorschemeren het jammer te vinden dat hij zelf geen kandidaat is om hoofdtrainer te worden bij de club uit de Domstad. "Ik heb wel ideeën over hoe de club geleid moet worden. Maar als dan de keuze niet op mij valt heb ik daar begrip voor. Ik ben tenslotte gehaald als Senior Coach en dat bevalt me overigens hartstikke goed."
Van den Ham raakt echter niet in paniek. Ook was hij niet verrast door de beslissing van Alflen om al na één jaar te stoppen. "Er is niet optimaal gespresteerd en het geluk was ook niet aan onze zijde. Robby wil graag het gevoel hebben dat iedereen achter hem staat. En als hij dat niet heeft begrijp ik zijn keuze."

Harry van den Ham over Ajax en zijn toekomst bij FC Utrecht

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.