Kampong na late goal uitgeschakeld in EHL

UTRECHT - De mannen van Kampong hebben de kwartfinale van de Euro Hockey League verloren. Het werd tegen UHC Hamburg in Bloemendaal 3-2. Na een spannende wedstrijd scoorde de Duitsers vlak voor tijd nog het winnende doelpunt.
Eén minuut voor het einde van het tweede kwart promoveerde Loïck Luypaert zijn hard gesleepte strafcorner tot doelpunt. In het derde kwart kreeg Kampong geen vat op Florian Fuchs. Nadat de video referee uiteindelijk de 1-1 had goed gekeurd scoorde de Duitser negen minuten later alweer zijn tweede van de avond. Constatijn Jonker bracht drie minuten later Kampong weer terug in de wedstrijd. Uiteindelijk sloeg Hamburg vier minuten voor het einde van de wedstrijd de bal richting het goal in de hoop dat iemand er tegen aan zou lopen. Jonas Furste stond op de goede plek en met een tip-in maakte hij een einde aan de titielaspiraties van de Kampongers.
Bloemendaal en Oranje-Zwart zijn nog wel in de race voor de titel. Zij spelen zondag 4 april om 12 of 3 uur in de middag.