FC Utrecht 13e na nederlaag in Den Haag

UTRECHT - FC Utrecht heeft de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag niet kunnen winnen. De ploeg van trainer Robbie Alflen ging met 2-0 onderuit. Door de nederlaag wipt de ploeg uit de Hofstad over FC Utrecht heen.
FC Utrecht speelde met weinig passie en maakte het ADO niet lastig. De thuisploeg kon in de eerste helft ook niet voor veel gevaar zorgen waardoor de wedstrijd voortkabbelde.
Na rust zette ADO Den Haag meer aan en kreeg enkele kansen. De Domstedelingen kwamen nauwelijks in de buurt van het Haagse doel. Na een bal op de arm van Willem Janssen legde scheidsrechter Kamphuis de bal op de penaltystip. Roland Alberg mocht aanleggen en schoot de bal feilloos achter doelman Robbin Ruiter. Gervane Kastaneer gooide in de 85e de wedstrijd volledig in het slot door de 2-0 binnen te schieten. Robbin Ruiter zag de bal door zijn benen gaan en kon een doelpunt niet meer voorkomen.
FC Utrecht zakt naar de 13e plaats op de ranglijst met 33 punten uit 30 duels.