GVVV geeft zege uit handen

UTRECHT - Topklasser GVVV heeft op eigen veld een overwinning tegen Scheveningen weggegeven. Na het laatste fluitsignaal waren de beide ploegen in evenwicht: 2-2.
De Veenendalers waren sterker dan de tegenstander en kwamen verdiend op een 1-0 voorsprong door topscorer Sherwin Grot. 1-0 was ook tevens de ruststand. De ploeg van trainer Erik Assink had veel kansen, maar kon deze niet omzetten in doelpunten. In de tweede helft breidde Simon Brouwer de score uit en leek er geen vuiltje aan de lucht voor GVVV. Twintig minuten voor tijd draaide de wedstrijd volledig. John Nieuwenburg verschalkte doelman Johan Jansen waardoor Schevening terug kwam in de wedstrijd en tot overmaat van ramp strafte Tim Peters vier minuten later een fout van Bart Hulsbos af en zorgde voor de 2-2.
GVVV staat op de 8e plek in de topklasse met 40 punten en nog twee wedstrijden voor de boeg.