Kevin Winter beëindigt carriére

BUNSCHOTEN SPAKENBURG - Kevin Winter stopt na dit seizoen met voetballen. De 35-jarige middenvelder werd tussen 2006 en 2010 twee keer zaterdagkampioen met IJsselmeervogels. In 2010 pakte hij met de Vogels ook de landstitel.
Winter kwam in de zomer van 2006 samen met zijn jongere broer, spits Jeffrey, van FC Lisse naar IJsselmeervogels. Mede dankzij de inbreng van de Winterbroers werden de Vogels dat seizoen direct zaterdagkampioen. De strijd om de landstitel ging verloren tegen Argon. Kevin Winter keerde daarna terug naar FC Lisse, waar hij promt weer kampioen werd.
IJsselmeervogels haalde Winter terug, en werd prompt weer afdelingskampioen. De zaterdagtitel ging dat seizoen echter naar Rijnsburgse Boys. In 2010 werd Winter met IJsselmeervogels, en voor het eerst samen met zijn broer, landskampioen door in de finale Gemert te verslaan.
Bij de invoering van de topklasse, in de zomer van 2010, vertrok Winter naar Rijnsburgse Boys. Daar speelde hij nog vier seizoenen. Dit seizoen, het laatste uit zijn loopbaan, speelt hij bij FC Lisse.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.