Spakenburg nog in de race om titel

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg kan nog kampioen worden van de topklasse. De Blauwen versloegen ver in de blessuretijd Barendrecht en blijven koploper Kozakken Boys op drie punten volgen.
Spakenburg leek de kansen om de titel te verspelen, toen het na 90 minuten 1-1 stond. De Blauwen moesten de wedstrijd eindigen met tien man, omdat Ismo Vorstermans er met een rode kaart afgestuurd was. Maar in de derde minuut van de blessuretijd ontplofte De Westmaat. Peter de Lange maakte de winnende 2-1.
Kozakken Boys won ook met 2-1, van Excelsior Maassluis. De ploeg uit Werkendam staat met 59 punten bovenaan in de topklasse. Spakenburg heeft er 56.

Spakenburg-trainer Jochem Twisker sprak na de wedstrijd met verslaggever Bert Kous.
Barendrecht-trainer Jack van den Berg speelt volgende week tegen Kozakken Boys. Hij sprak daarover met Bert Kous.