Spakenburg hoopt op beslissingsduel

VEENENDAAL/BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Wil en kan GVVV revanche nemen voor de verloren beslissingswedstrijd van vorig seizoen tegen Spakenburg. Een jaar geleden stonden GVVV en Spakenburg tegenover elkaar in Volendam. De inzet: de titel in de topklasse zaterdag. Toen won Spakenburg. Dit weekend spelen de ploegen opnieuw tegen elkaar. Aan het einde van een seizoen dat voor Spakenburg in het teken staat van de gemiste kansen en voor GVVV van het vreselijke ongeluk van linkerspits Joey Snijders, die nog altijd in coma ligt.
Als GVVV Spakenburg in de laatste competitiewedstrijd punten afhandig maakt, is de titel voor Kozakken Boys. Maar GVVV heeft volgende week ook nog een bekerfinale te spelen tegen IJsselmeervogels. De vraag is dus of de ploeg van trainer Erik Assink, die zonder de geblesseerde Wilco den Hartog zal aantreden, vol gas zal geven tegen de plaaggeest van vorg jaar.
Bij Spakenburg keren Michael Lanting, Jordy Strooker en Jeremy de Graaf terug van een schorsing. Eerder dit seizoen won GVVV de uitwedstrijd tegen Spakenburg met 2-0. Spakenburg heeft alleen nog een kans op de titel als het zelf wint en Kozakken Boys verliest bij Barendrecht. In dat geval wordt de competitie opnieuw beslist door een beslissingswedstrijd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.