FC Utrecht speelt laatste thuisduel gelijk

UTRECHT - FC Utrecht heeft het laatste thuisduel van het seizoen gelijkgespeeld tegen Excelsior. De Utrechters speelden tegen de Rotterdammers 2-2. Door dat resultaat is de Rotterdamse ploeg van trainer Marinus Dijkhuizen uit De Meern veilig. FC Utrecht heeft veertig punten uit 33 duels en staat twaalfde.
De aftrap werd verricht door de zoon van de overleden oud-speler David di Tommaso. De eerste grote kans was voor Yassin Ayoub, maar hij schoot de bal voorlangs. Er viel weinig te genieten in de Galgenwaard. Pas in de tweede helft kreeg FC Utrecht het publiek op de banken. Yassin Ayoub werd door zijn directe tegenstander naar het gras gewerkt en er volgde een penalty.
Sébastien Haller schoot de bal beheerst tegen de touwen: 1-0. Een kwartier later kwamen de bezoekers sterk terug. Via Tom van Weert werd het gelijk en vlak daarna maakte hij zijn tweede doelpunt. Invaller Danny Verbeek mocht zijn eerste treffer in Utrechtse dienst maken, hij krulde een vrije trap mooi over de muur en bracht de stand weer gelijk.

Willem Janssen in gesprek met René van den Berg.
Robby Alflen in gesprek met René van den Berg.
Danny Verbeek in gesprek met René van den Berg.
Bart Ramselaar in gesprek met René van den Berg.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.