CSW kampioen na beslissingswedstrijd tegen Argon

MIJDRECHT/WILNIS - CSW heeft de beslissingswedstrijd om het kampioenschap in de 2e klasse B gewonnen. De ploeg uit Wilnis rekende af met het Mijdrechtse Argon, waarmee het de competitie op een gedeelde eerste plaats was geeindigd.
In Uithoorn eindigde de wedstrijd in 3-2 voor CSW. Argon begon voortvarend en kwam via treffers van Jesse van Nieuwkerk en Syrano Morrison op 0-2. Al snel kwam CSW terug tot 1-2. Na rust werd de strijd na 65 minuten langdurig onderbroken door een blessure bij de scheidsrechter, die zich moest laten vervangen. Rond tien uur werd de wedstrijd hervat en in minuut 86 kwam CSW via Mike Cornelissen op 2-2.
In de verlenging wist Vincent van Hellemondt CSW naar de titel te koppen. Argon gaat zich opmaken voor de nacompetitie, zaterdag tegen AFC in Amsterdam.