FC Utrecht sluit seizoen af met gelijkspel

UTRECHT - In de laatste wedstrijd van het seizoen heeft FC Utrecht gelijkgespeeld in Arnhem. Tegen Vitesse werd het 3-3 en zo wordt Utrecht elfde met 41 punten. Scheidend trainer Robby Alflen liet de 17-jarige Jelle de Lange in de basis debuteren. Later mochten Giovanni Troupée en Darren Rosheuvel de eerste minuten in het eerste elftal maken.
Vitesse stond na dertien minuten op een 1-0 voorsprong door een treffer van Traoré. De huurling van Chelsea maakte in de 25e minuut zijn tweede goal. Utrecht sloeg vlak voor rust toe, na een subtiele hak van Sébastien Haller maakte Yassin Ayoub de aansluitingstreffer. Haller bereikte met een omhaal de Amersfoortse Bart Ramselaar, die keurig de 2-2 binnenkopte. Het was de eerste treffer voor de 18-jarige middenvelder in de eredivisie.
In de tweede helft stond Utrecht even op voorsprong. Danny Verbeek maakte zijn tweede competitiedoelpunt voor Utrecht door in de 87e minuut een vrije trap te benutten. Twee minuten later zorgde de Utrechtse Zakaria Labyad voor de 3-3 eindstand.

Robby Alflen in gesprek met René van den Berg.
Danny Verbeek in gesprek met René van den Berg.
Mark van der Maarel in gesprek met René van den Berg.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.