Tiental Hilversum verrast Argon

MIJDRECHT - In de Hoofdklasse A van het zondagvoetbal heeft Argon verrassend verloren van FC Hilversum. In Mijdrecht werd het 2-1 voor de ploeg van Karel Bonsink.
Hilversum kwam in de eerste helft via Maurice Renger op een 1-0 voorsprong, waarna verdediger Niels Creutzberg om onduidelijke redenen een rode kaart kreeg.Met een man meer kwam Argon op gelijke hoogte door een doelpunt van Frank Verlaan.In de tweede helft pakte Hilversum in ondertal toch de zege. Routinier Paul Lieftink was de matchwinner.
Elinkwijk boekte vanmiddag een overwinning. De Utrechters wonnen in Voorburg met 1-0 van Tonegido.
Voor de ploeg van trainer Frans Schuitemaker maakte Mustapha Bah in de 77e minuut het winnende doelpunt.