FC Utrecht versterkt zich met zeven talenten

UTRECHT - Bram van Eijk, Robin de Jong, Patrick Joosten, Sylla Sow, Sinan Keskin, Ali Ulusoy en Odysseus Velanas tekenen hun eerste contract bij FC Utrecht.
Odysseus Velanas (16) speelde al bij FC Utrecht. Bram van Eijk (18) is een linksbuiten die overkomt van Feyenoord. Net als Ali Ulusoy (19), een rechtervleugelverdediger.
Van FC Twente wordt Robin de Jong (19) overgenomen. De linkervleugelverdediger, die ook links op het middenveld uit de voeten kan, speelde acht jaar in Enschede.
Van NEC komen Patrick Joosten (19) en Sylla Sow (18) over. Verder verruilt de 20-jarige middenvelder Sinan Keskin Ajax voor FC Utrecht.
Vier talenten legde FC Utrecht al eerder vast: Aanvaller Nick Venema, Thijmen Nijhuis en twee spelers die zondag hun debuut maakten in het eerste elftal van de club: Giovanni Troupée en Jelle de Lange.
De spelers tekenden op dinsdagavond in een speciale uitzending van Namen en Rugnummers hun contract. Zaterdagavond om 19.00 uur is hun presentatie te horen in De Verlenging op Radio M Utrecht

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.