Jong FC Utrecht moet genoegen nemen met punt

UTRECHT - Jong FC Utrecht heeft maandagavond op eigen veld met 1-1 gelijkgespeeld tegen Willem II. Vroeg in de tweede helft maakte Nassir Maachi de openingstreffer voor Utrecht.
Jong FC Utrecht had met Franck Grandel, Sander Keller, Erik Pieters, Etienne Shew-Atjon en Robin Nelisse een compleet ander samenstelling dan de laatste, gewonnen competitiewedstrijd tegen Jong Heracles. Ook liet
trainer/coach David Nascimento middenvelder Sebastiaan Kolff in de basis starten.
De openingsfase was duidelijk voor Willem II. Al in de eerste minuut moest keeper Grandel optreden bij een kans voor Ronnie Reniers en een paar minuten later kreeg de Tilburgse aanvaller een prima kopkans, maar gelukkig die kopte hij naast.
Naarmate de eerste helft vorderde ging het beter met Utrecht en kwam er meer evenwicht in het spel. Na rust voerde de beloften van Nascimento de druk op. In de 48e minuut was het al raak. Een actie aan de linkerkant van Nassir Maachi leek kansloos toen hij al bijna op de achterlijn uitkwam, maar met een wonderlijke curve verdween zijn schot alsnog in het Tilburgse doel : 1-0.
Lang konden onze mannen van de voorsprong niet genieten. Een Utrechtse verdedigingsfout stelde Niels Vorthoren in staat simpel de gelijkmaker op het bord te schieten. 1-1. Utrecht bleef jagen op de winnende treffer, maar die bleef uit.
Volgende week maandag staat de thuiswedstrijd tegen Jong Vitesse op het programma.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.