Bas Mooij twijfelgeval bij DOVO

VEENENDAAL - Bas Mooij ontbreekt zaterdag mogelijk bij DOVO, in de eerste halvefinalewedstrijd om een plaats in de topklasse tegen het Zeeuwse Hoek. De verdediger kampte deze week met een lichte terugslag, nadat hij dinsdag tegen Odin voor het eerst sinds hij een hersenschudding opliep weer in het veld stond.
DOVO treft met Hoek de nummer 13 van het afgelopen topklasseseizoen. De Zeeuwen zijn veroordeeld tot het spelen van play-offs, nadat ze in de laatste vier competitieduels maar één punt haalden. Na de competitie doet de ploeg het wel goed in de beker. In de finale van de districtsbeker werd topklassekampioen Kozakken Boys verslagen, en in de strijd om de landelijke amateurbeker boekte Hoek deze week een zege bij Excelsior'31.
DOVO bereikte de halve finale dankzij een eclatante 8-0 tegen Odin'59. Het trainersduo Kraay jr./Peters zal voor de wedstrijd tegen Hoe vooral moeten zorgen dat de selectie weer met twee voeten op de grond staat.
DOVO en Hoek speelden in competitieverband 24 keer tegen elkaar. De Veenendalers wonnen acht keer, Hoek ging tien keer met de zege aan de haal. In Veenendaal won DOVO zeve van de twaalf duels.

Trainer Jeroen Peters in gesprek met Bert Kous

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.