Sneijder verliest met Oranje van de V.S.

PROVINCIE UTRECHT - Het Nederlands voetbalelftal heeft zich vrijdagavond het kaas van het brood laten eten door het team van de Verenigde Staten. Oranje verloor de vriendschappelijke wedstrijd in de Amsterdam ArenA met 3-4.
Nederland kwam na 27 minuten spelen nog wel op voorsprong door een doelpunt van Klaas Jan Huntelaar, maar zes minuten later was de stand weer gelijk door slecht verdedigen. In de tweede helft liep Nederland uit na een 3-1 voorsprong en leek de wedstrijd beslist. De goals werden gemaak door,opnieuw, Huntelaar en Depay. Door een doelpunt in de zeventigste minuut en twee vlak voor tijd, verloren de mannen van bondscoach Guus Hiddink als nog met 3-4.
Utrechter Wesley Sneijder viel in de 78e minuut in en kwam op een aantal van 114 interlands.