IJsselmeervogels jaagt op hoofdprijs in Hoek

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Dennis Hollart ontbreekt zaterdag bij IJsselmeervogels, in de finale om de landelijke amateurbeker tegen Hoek. De aanvoerder van de ploeg van Frans Adelaar is op huwelijksreis. Het meespelen van Achmed Ahahaoui en Tony Tol, die beiden ook al de halve finale tegen RKAVV misten, is onzeker.
Jasmin Ramic, Frank Hol, Mark Rutgers, Selmo Kurbegovic en Nick Kuipers zijn al langere tijd geblesseerd en niet inzetbaar.
IJsselmeervogels speelt zaterdag in Hoek, tegen de ploeg die vorige week degradeerde uit de topklasse. Dit seizoen eindigde de competitiewedstrijd in Zeeuws Vlaanderen in 2-2. Op de Westmaat won IJsselmeervogels met 2-0. De Rooien doen het doorgaans goed in Zeeuws Vlaanderen: de laatste nederlaag op Denoek dateert van oktober 1993. Sindsdien bleven de Vogels zeven keer ongeslagen in Hoek.
Voor veel spelers wordt de wedstrijd van zaterdag de laatste in het shirt van IJsselmeervogels. Bennie van Noord, Ismail Çelen, Thomas Verheydt, Pascal Bosschaart en Achmed Ahahaoui verlaten de club na dit seizoen.

IJsselmeervogels-trainer Frans Adelaar blikt vooruit op Radio M Utrecht

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.