UVV boekt belangrijke overwinning

UTRECHT - De honkballers van UVV hebben in het tweede deel van de competitie een belangrijke zege geboekt op directe concurrent Pioniers. In Hoofddorp werd het maarliefst 10-2 voor de Utrechtse ploeg van coach Ferenc Jongejan.
UVV maakte het verschil in de 6e inning toen de ploeg 5 spelers over de thuisplaat zag komen. Dennis de Quint sloeg 4 honkslagen, scoorde 2 keer en sloeg 2 punten binnen.
UVV staat 5e met 2 punten uit 4 wedstrijden. De achterstand op Pioniers is 4 punten. Dit weekend spelen de ploegen nog twee keer tegen elkaar.

PROTEST

De Utrechters kregen ook te horen dat ze het protest tegen Mampaey The Hawks hebben gewonnen. De wedstrijd tussen UVV en The Hawks van donderdag 28 mei moet gedeeltelijk worden overgespeeld. UVV had bezwaar aangetekend omdat aangewezen slagman Kilian Jansen van The Hawks gebruik maakte van een onrechtmatige knuppel. Door de uitspraak van de protestcommissie moet de wedstrijd nu worden overgespeeld vanaf de eerste helft van de vierde inning en bij een stand van 3-0 in het voordeel van de ploeg uit Dordrecht. De wedstrijd wordt in Utrecht overgespeeld op dinsdagavond 30 juni om 19.30 uur.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.