Postma en Ultee blijven bij FC Utrecht

FC Utrecht heeft de contracten met Stefan Postma en Sjors Ultee verlengd. Daardoor blijven keeperstrainer Postma en assistent-trainer Ultee komend seizoen aan FC Utrecht verbonden.
Utrechter Postma brak bij FC Utrecht door in het betaalde voetbal. Na een loopbaan die hem onder meer bij Aston Villa en Wolverhampton Wanderers bracht, keerde hij in 2012 als keeperstrainer terug op het Utrechtse nest. De ex-prof (38) heeft een contract getekend dat hem tot medio 2016 aan FC Utrecht verbindt.
Ultee, evenals Postma een Utrechter, heeft eveneens tot 2016 getekend bij FC Utrecht, waarvoor hij sinds afgelopen seizoen als assistent-trainer actief is. Bij de Eredivisionist uit de Domstad was de 28-jarige Ultee daarvoor al werkzaam als techniektrainer.
"We zijn zeer verheugd met het feit dat we Stefan en Sjors langer aan FC Utrecht hebben gebonden", reageert technisch manager Erik ten Hag op de contractverlenging van het Utrechtse tweetal. "Voor Stefan en Sjors geldt dat het jonge, ambitieuze, kundige professionals zijn met kennis van de club en de cultuur. Naast hun inzet bij het eerste elftal, zijn ze ook allebei erg begaan met de ontwikkeling van de jeugdspelers van de club. Ook wat dat betreft passen ze precies in het plaatje van FC Utrecht."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.