JSV en Hoogland loten topklassers

PROVINCIE UTRECHT - De twee 1e klassers uit de provincie Utrecht die meedoen aan de 'grote' KNVB beker, spelen in de eerste ronde thuis tegen een topklasser.
Hoogland stuit op zaterdagtopklasser Rijnsburgse Boys, JSV Nieuwegein krijgt zondagtopklasser HBS op bezoek. GVVV speelt uit tegen het Drentse WKE, DOVO speelt uit tegen Dubbeldam. Hercules ontvangt Noordwijk en IJsselmeervogels krijgt in de eerste ronde Koninklijke HFC op bezoek.
De eerste ronde wordt gespeeld op woensdag 26 augustus. Spakenburg en FC Utrecht stromen pas in de tweede ronde in. Daarin speelt FC Utrecht uit tegen de winnaar van de wedstrijd ONS Sneek - Vlissingen. Spakenburg speelt thuis tegen Ter Leede of Longa'30.
Als JSV de tweede ronde bereikt, is FC Oss de volgende tegenstander. Dat duel zal worden gespeeld in Nieuwegein. IJsselmeervogels speelt, als het de tweede ronde bereikt, thuis tegen Eindhoven. Hercules treft als het Noordwijk verslaat in de tweede ronde NEC, terwijl DOVO bij winst in de eerste ronde Willem II op bezoek krijgt. Hoogland ontvangt als het zich plaatst in de tweede ronde VVSB, GVVV krijgt als het verder bekert in de tweede ronde FC Den Bosch op bezoek.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.