FC Utrecht probleemloos door in beker

UTRECHT - FC Utrecht heeft de laatste zestien van het KNVB Bekertoernooi bereikt. In de Galgenwaard werden de amateurs van Rijnsburgse Boys met 5-0 aan de kant gezet. Vanavond in U Vandaag ziet u alle goals.
Utrecht excelleerde met name halverwege de tweede helft. Tussen de 72e en 79e minuut ging het van 1-0 naar 5-0.
FC Utrecht begon goed aan het duel maar kon de vele kansen niet benutten. Het was Gregor van Dijk, die weer speelde na zijn schorsing, die zijn team de goede weg toonde. Een afstandschot was raak: 1-0. Hiermee gingen beide ploegen ook de kleedkamer in.
In de tweede helft bracht Foeke Booij Robin Nelisse in als tweede spits. En Utrecht kreeg vervolgens loon naar werken. De doelpunten regen zich aaneen. 72e minuut, Ricky Kruys 2-0; 73e, Robin Nelisse 3-0; 75e, Marc-Antoinne Fortuné 4-0; 79e, Robin Nelisse 5-0.
Op 23, 24 en 25 januari zijn de achtste finales van het bekertoernooi. Later wordt bekend tegen wie FC Utrecht dan moet aantreden. Naast de Utrechters zijn de volgende ploegen door in het bekertoernooi: Go Ahead Eagles, MVV, RBC Roosendaal, De Graafschap, Willem II, NAC Breda, Roda JC, FC Twente, AZ, Sparta, RKC Waalwijk, PSV, Haarlem, Jong AZ en Ajax.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.