Kampong wint derby tegen SCHC

UTRECHT - De hockeymannen van Kampong hebben de derby tegen SCHC op hun naam geschreven. De Utrechste heren versloegen de thuisspelende Bilthovenaren met 3-2. De ontmoeting begon drie kwartier te laat omdat een van de scheidsrechters niet op tijd aanwezig was.
Constantijn Jonker was de man-of-the-match bij Kampong. Hij bracht zijn ploeg al snel op een 1-0 en later ook een 2-0 voorsprong. Vlak voor rust wist SCHC op 2-1 te komen door een treffer van Cesco van der Vliet. Na de theepauze hielden de Bilhovenaren Kampong lang op de eigen helft en slaagde de ploeg erin om op gelijke hoogte te komen. Bruno van de Bosch scoorde uit een strafcorner de winnende treffer.
Op de ranglijst van de hoofdklasse neemt Kampong na de achtste speelronde de zesde plaats in. De Utrechtse hockeymannen hebben 12 punten uit 8 duels. SCHC bezet de achtste plaats met 9 uit 8.
De hoofdklasse ploegen werken dit weekend een dubbel programma af. SCHC speelt morgen uit bij Amsterdam. Kampong treed op eigen veld aan tegen Pinoke.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.