Kampongmannen winnen, SCHC gelijk

UTRECHT - De hockeyheren van Kampong hebben met 5-3 gewonnen van Pinoké. Halverwege de eerste helft keken de Utrechtse mannen nog tegen een verrassende 0-2 achterstand aan.
In de 27e minuut kwam de doelpuntenmachine van Kampong op gang. Constantijn Jonker besliste de ruststand op 1-2. Jonker bracht Kampong ook op gelijke hoogte in de 50e minuut.
Twee minuten later wist Quirijn Kaspers opnieuw doel te treffen. In de 56e minuut bracht Bruno van den Bosch Kampong op vier doelpunten. Joost van de Berg maakt het karwei in de 68e minuut af door de vijfde treffer voor Kampong binnen te werken. Kampong staat nu vierde.
Het Bilthovense SCHC speelde goed, maar leed tegen Amsterdam een 3-2 nederlaag. De ploeg van coach Jacques Brinkman staat nu negende.
De hockeyheren van Voordaan verspeelden de koppositie in de overgangsklasse A. Tegen Leonidas leed de ploeg een 2-1 nederlaag. De formatie van Diederik Donk stond al na 10 minuten op een 2-0 achterstand. Alleen Maarten Groenen kon in de tweede helft de enige tegentreffer voor Voordaan laten aantekenen.
In de overgangsklasse B boekten de mannen van Schaerweijde een monsterzege tegen Groningen. De ploeg uit Zeist won met maar liefst 8-0. Bij rust stond Schaerweijde al op een 4-0 voorsprong. Eelco de Vries, Jaap van de Kloet en Mark-Frits Emmer scoorden ieder 2 keer. Mark Koks en Tammo Gunt lieten ieder een treffer aantekenen. In diezelfde overgangsklasse verloor Amersfoort met 4-3 van Rood-Wit.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.