Geen Super Cup voor IJsselmeervogels

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - IJsselmeervogels is er niet in geslaagd om de Super Cup voor amateurs te winnen. De ploeg van trainer Frans Adelaar uit Bunschoten-Spakenburg werd door Lienden na strafschoppen verslagen.
De regerend landskampioen Lienden, onder leiding van Amersfoorter Hans van der Haar, was in de eerst helft sterker dan IJsselmeervogels, maar kwam niet tot scoren. Bekerwinnaar IJsselmeervogels wist nauwelijks kansen te creëren en had geluk dat een slippertje van doelman Zonneveld onbestraft bleef.
In de tweede helft ontsnapte de ploeg toen Fennebeumer op de paal schoot. In de tweede helft bleef het 0-0 en moesten strafschoppen de beslissing brengen. Maikel de Harder en Emre Pinar misten de penalty. Uiteindelijk maakte Mo Ajiach de winnende.