"Ook Dick Advocaat wil Haller"

UTRECHT - De belangstelling vanuit het buitenland voor de Franse aanvaller Sébastien Haller van FC Utrecht neemt alleen maar toe. De Franse jeugdinternational die in twee eredivisieduels al drie keer scoorde heeft nu ook de interesse gewekt van de Engelse club Sunderland, aldus de Franse sportkrant L'Équipe.
De krant schrijft dinsdag dat de club van trainer Dick Advocaat een bod voorbereidt op de Utrechtspits. Eerder werd bekend dat Brentford uit de Engelse eerste divisie, getraind door Marinus Dijkhuizen uit De Meern, al een bod zou hebben uitgebracht op de Fransman.
Haller kwam in januari op huurbasis van Auxerre naar de Galgenwaard. De lange spits (21) maakte vervolgens elf doelpunten in zeventien wedstrijden, waarna FC Utrecht hem voor vier jaar vastlegde.
Maandag zei FC Utrecht-trainer Erik ten Hag nog in Namen & Rugnummers bij RTV Utrecht dat hij als trainer fel tegen een vertrek van Haller is, maar dat een vertrek bij een astronomisch bod niet tegen is te houden. Naar verluidt wil FC Utrecht minimaal acht miljoen ontvangen voor Haller.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.