Beker: DOVO door, alle topklassers uitgeschakeld

PROVINCIE UTRECHT - DOVO is er als enige club uit de provincie Utrecht in geslaagd de eerste ronde van het KNVB bekertoernooi te overleven. De Veenendaalse hoofdklasser won de uitwedstrijd tegen Dubbeldam met 4-1.Met die zege verdient DOVO voor de tweede ronde een thuiswedstrijd tegen eredivisionist Willem II.
De drie topklassers die dinsdag in actie kwamen, werden alle drie uitgeschakeld. Hercules verloor na strafschoppen van Noordwijk. Na verlenging was het 2-2. IJsselmeervogels ging op eigen veld met 1-0 onderuit tegen zondagtopklasser Koninklijke HFC. GVVV was in Emmen kansloos tegen WKE, net als Koninklijke HFC een zondagtopklasser.
Ook voor de 1e klassers Hoogland en JSV Nieuwegein is het bekertoernooi al na één ronde voorbij. Hoogland verloor op eigen veld met 3-0 van topklasser Rijnsburgse Boys. Topklasser HBS was in Nieuwegein met 3-1 te sterk voor JSV.
Spakenburg en FC Utrecht waren direct geplaatst voor de 2e ronde. Spakenburg gaat dan op bezoek bij Ter Leede. FC Utrecht speelt uit tegen de winnaar van het duel ONS Sneek - Vlissingen. Dat duel werd woensdag bij een 1-2 stand gestaakt vanwege het noodweer.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.