Haller blijft definitief bij FC Utrecht

UTRECHT - Sébastien Haller blijft definitief bij FC Utrecht. De Nederlandse transfermarkt is gesloten en directeur Wilco van Schaik garandeert de fans dat de Franse sterspeler in de Galgenwaard blijft.
Clubs uit Engeland en Rusland mogen dinsdag 1 september nog spelers kopen, maar Haller (21) vertrekt niet naar één van die landen belooft Van Schaik.
"Een keuze voor de fans", zo omschrijft Van Schaik het besluit om Haller te houden. "Omdat heel veel mensen voor hem een seizoenkaart hebben gekocht en op de open dag een shirt van hem hebben gekocht. Dat hebben we mee laten wegen."

CARRIERE

De Franse jeugdinternational kwam in de winterstop van het seizoen 2014/2015 op huurbasis naar Utrecht. Afgelopen zomer werd hij definitief overgenomen van Auxerre. Als hij was vertrokken, had hij dus twee transfers in één transferperiode gemaakt.
Verschillende Engelse clubs waren bereid een miljoenenbod neer te leggen voor Haller: onder meer Brentford en Sunderland. Maar ze wilden niet 9 miljoen betalen zoals FC Utrecht verlangde.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.