VEENENDAAL - Rijnsburgse Boys heeft de thuiswedstrijd tegen GVVV met 4-1 gewonnen. De grote plaaggeest voor GVVV was Danny van der Vijver. Hij scoorde de eerste twee doelpunten.
Van de afgelopen vier topklasseduels die GVVV in Rijnsburg speelde werden er drie verloren en ook deze editie liep de ploeg achter de feiten aan. De teams gingen met een 1-0 ruststand de kleedkamer in, maar al zes minuten na rust stond de 2-0 op het scorebord en Ismail Çelen kopte na een uur voetballen de 3-0 binnen. Het werd een kansloze missie voor GVVV. De Veenendaalse voetbalclub deed nog wel iets terug via Olivier Pilon. Hij maakte de 3-1. Maar alle hoop was vervlogen toen Raily Ignacio één minuut voor het einde van de wedstrijd het verschil weer op drie bracht.
GVVV heeft na drie wedstrijden één punt verzameld. Rijnsburgse Boys heeft 6 uit drie.