Sparta Nijkerk klopt Nunspeet in blessuretijd

UTRECHT - De regioclubs in de zaterdaghoofdklasse B hebben goede zaken gedaan. Sparta Nijkerk won de topper tegen Nunspeet met 2-1. Arnold Klein maakte in blessuretijd op bijzonder fraaie wijze de winnende goal.
Nunspeet, dat de laatse acht wedstrijden won, liep door de nederlaag niet in op koploper IJsselmeervogels, dat niet in actie kwam omdat het veld VVOG werd afgekeurd. Sparta Nijkerk staat nu derde op drie punten van Nunspeet.
GVVV uit Veenendaal was veel te sterk voor SSV '65. De hekkensluiter werd met 6-0 ingemaakt op Panhuis. Danny van Brenk wist twee keer doel te treffen. Arent Zwierstra, Rudy van Doorn, Edwin van Rooijen en Wouter van Hoof maakten de andere doelpunten. GVVV bezet de vierde stek.
Spakenburg won met 1-0 van Ajax. Richard Rademaker liet in de 54e minuut de enige treffer van de wedstrijd aantekenen. De Blauwen staan nu zesde.
Geinoord Nieuwegein was met 5-3 te sterk voor Bennekom en is de nummer negen van de hoofdklasse B. Daniel Kops was de man-of-the-match aan Nieuwegeinse zijde met drie treffers. Dennis Groenendijk en Michiel van de Valk wisten ieder één keer doel te treffen. Huizen bleef bij Kloetinge op 0-0 steken en staat tiende.
Eersteklasser DOVO verstevigde zijn koppositie. De ploeg uit Veenendaal versloeg op het eigen Panhuis ASV Dronten met 5-1.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.