IJsselmeervogels nog niet met Benson

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Fred Benson start zaterdag nog niet in de basis bij IJsselmeervogels, in de uitwedstrijd tegen RVVH. De overschrijving van de aanvaller naar de topklasser is door de KNVB nog niet formeel goedgekeurd. Bovendien heeft Benson een trainingsachterstand. "Maar als de overschrijving rond komt, ga ik met Fred bekijken wat zijn rol kan zijn. Ik wil hem er graag bij hebben, ook op de bank", zegt trainer Frans Adelaar.
Adelaar kan in elk geval nog geen beroep doen op de geblesseerden Oktay Özturk, Nabil el Gourari, Gerson Sheotahul en Patrick Zonneveld. Tony Tol is een twijfelgeval.
IJsselmeervogels, dat zaterdag tegen GVVV de eerste competitienederlaag leed, is gedeeld koploper met 9 uit 3. Promovendus RVVH, dat al verraste met een overwinning op kampioen Kozakken Boys, bezet met 7 uit 4 de zevende plaats.
De laatste keer dat RVVH en IJsselmeervogels in competitieverband tegenover elkaar stonden was in het seizoen 1988/'89. De Vogels wonnen toen met 1-0. Van de 14 ontmoetingen tussen beide clubs op het hoogste amateurniveau won RVVH er twee.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.