VIDEO-UPDATE: Spakenburg gelijk tegen Kozakken Boys

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - De topper tussen Spakenburg en Kozakken Boys is geëindigd in gelijkspel. Op Sportpark De Westmaat werd het 2-2.
De nummers één en twee van vorig seizoen waren erg aan elkaar gewaagd. Dat leverde een spannende wedstrijd op. Spakenburg ging fel van start. Na zeven minuten maakte Kees Tol de openingstreffer, door een corner te benutten. Lang kon Spakenburg niet genieten van de voorsprong. Binnen tien minuten scoorde Kozakken Boys twee keer, mede door fouten van Spakenburg. Pas na rust kwam Spakenburg weer op gelijke hoogte dankzij een treffer van Niels Buijtenhuis.
Spakenburg staat zesde in de topklasse met 8 punten uit vijf wedstrijden. De club heeft daarmee evenveel punten als Kozakken Boys, Capelle en Katwijk.