FC Utrecht onderuit in Nijmegen

NIJMEGEN - FC Utrecht moet het dit seizoen zeker niet hebben van uitwedstrijden. Tegen NEC was er weer verlies. In de Goffert werd het 2-0 voor de Nijmegenaren. Al in de 6e minuut scoorde Olson. Vroeg in de tweede helft maakte Wisgerhof de 2-0.
In het duel tegen NEC moest FC Utrecht het doen zonder de geblesseerden Robin Nelisse en Cedric van der Gun. Ook Tom Caluwé moest verstek laten gaan. De Belg kampt met buikgriep.
Het duel was nog maar nauwelijks begonnen of keeper Vorm moest de bal al uit zijn doel plukken. De eerste corner werd meteen door Olson tot doelpunt verwerkt: 1-0. Na deze domper herpakte Utrecht zich. Het leverde kansen op voor Kruys, Dickoh en Fortuné. Maar bij rust stond het nog steeds 1-0.
De tweede helft was nog niet koud bezig of Wisgerhof scoorde al de 2-0. Vervolgens liep FC Utrecht achter de feiten aan. In de tweede helft kreeg de ploeg van Foeke Booij nog nauwelijks echt kansen.
Door de nederlaag kampt FC Utrecht met een negatieve uitstatus: 7 keer was er een nederlaag, slechts één keer werd er gewonnen: bij Excelsior won Utrecht met 0-1.
FC Utrecht staat nu tiende in de eredivisie.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.