Kampong verliest van koploper Den Bosch

UTRECHT - De hockeyvrouwen van Kampong zijn in de hoofdklasse met 5-0 verslagen door koploper Den Bosch. Bij rust was de achterstand al 2-0. Kampong kon de eerste helft goed meekomen, maar in de tweede helft was Den Bosch genadeloos effectief. Kampong blijft op 12 punten.
Dinsdagavond speelt Kampong tegen Klein Zwitserland. Deze wedstrijd ging eerder niet door, omdat de dames van KZ betrokken waren een auto ongeluk.
De dames van SCHC verloren bij Klein Zwisterland met 5-3. Bij rust stond de Bilthovense ploeg op 2-1 door een treffer van Carlijn Welten. Na de pauze liet Eline Rottier bij 5-2 de tweede treffer voor Stichste aantekenen. Lotte Smets kon in de 70e minuut nog iets terug doen door de 5-3 te maken.