Spakenburg nog altijd zonder Van den Meiracker

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg moet het zaterdag in de topklassetopper tegen Barendrecht nog altijd stellen zonder Danny van den Meiracker. De topschutter van de Blauwen is geblesseerd aan zijn voet. "Het is een kneuzing, dus het is moeilijk te behandelen", zegt de spits. "Ik weet ook niet hoe lang ik niet kan spelen."
Behalve Van den Meiracker ontbreken ook de geblesseerden Jordy Strooker en Dominique Scholten en de geschorste Salim Amerzgiou op het appèl tegen de ongeslagen koploper. Barendrecht haalde met drie zeges en drie gelijke spelen 12 punten en staat bovenaan in een topklasse waarin het dringen geblazen is. De nummer 6 van de ranglijst heeft slechts één punt minder dan de koploper. Ook nummer 4 Spakenburg staat op één punt.
De Blauwen zijn de laatste ploeg die in competitieverband wisten te winnen van Barendrecht. Dat gebeurde op 2 mei van dit jaar op de Westmaat. Het werd toen 2-1, met een winnende treffer van Peter de Lange in de blessuretijd. Barendrecht treedt op de Westmaat aan zonder de geschorste Christiaan Opschoor, oud-speler van IJsselmeervogels en inwoner van Bunschoten-Spakenburg.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.