Hercules koestert ongeslagen status

UTRECHT - De speaker van Hercules stak de spelers een hart onder de riem, nadat de ploeg afgelopen zondag tegen WKE met 0-0 gelijk speelde, terwijl de bezoekers ruim een uur met tien man hadden gespeeld. "Na dit weekend is Hercules de enige topklasser, zaterdag én zondag', die dit seizoen nog niet heeft verloren", schalde het over sportpark Voordorp.
Om die status vast te houden, moet Hercules zondag minimaal een punt pakken op bezoek bij landskampioen FC Lienden. De ploeg van de Amersfoortse trainer Hans van der Haar begon het seizoen matig, maar heeft de weg omhoog inmiddels gevonden. Met 11 uit 7 staat Lienden zevende, Hercules is met 13 uit 7 zesde.
Vorig seizoen eindigde het duel op de Abdijhof in een 7-0 zege voor Lienden. Het was de laatste wedstrijd van de competitie. Lienden was al kampioen, Hercules had de week ervoor het lijfsbehoud gevierd en was niet vooruit te branden.
Het probleem bij Hercules is dit seizoen het scoren. Na zeven duels zijn Flrois Burgers en Frank Heus (foto) met twee treffers clubtopscorer. Bij Hercules ontbreken zondag Floris Burgers (studie), Arjan van Dijk en Geert Vocking (geblesseerd).

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.